Thursday, January 10, 2013

Uus aasta, uus elu

Kauakaua pole blogima jõudnud,   nüüd teen selle tuhandekordselt tagasi:)
Minule tõi uus aasta kaasa uue elu uue kodu näol. Vahetasime Viimsi Pärnu vastu. Fair trade, eksole? Kuna olen alati ajalooga ja lihtsalt looga asju hinnanud, siis otsustasime 100 aastat vana puumaja kasuks, mis asub kesklinna ja ranna vahel. Ideaalne asukoht, mis võimaldab mul taksojuhi ametist lahti saada.
Viimsi põhiprobleem minu jaoks oli laste transport- hommikul kooli (sealjuures kumbki eri ajal), lõuna ajal tagasi (üllatus-üllatus! jälle erineval ajal), õhtul kes huviringi, kes sõbra juurde või kinno ja nii lõpmatuseni.
Kolimisest ma pigem ei räägiks, liiga palju rumalaid sõnu tuleks siia rivvi laduda :) Igaks juhuks hoiatan kõiki, keda kolimisteenus võiks huvitada- hoiduge firmast nimega Elarekspress. Üks töömeestest oli nii purjus, et temast arusaamiseks oleks tõlki vaja läinud. Aga see selleks. 3.jaanuaril sõitsime oma kolikoormaga (ikka ei saa irisemata jätta, et täna transpordifirmale jäid osad asjad maha) Pärnusse ja siin me nüüd siis oleme.
Majas on 4 korterit ja all väike kauplus. Meie siis teisel korrusel. I korrusel asub väike kauplus, diagonaalis üle tee Supelsakste kohvik, ülejärgmises majas Lonkava Konna pubi, veidi eemal Väike Klaus ja veel mingi koht, mille nimi mul meeles ei ole. Ahjaa, ei saa mainimata jätta, et üle tee asub ka alkoholipood. Mida hing veel ihkad?
Ja sellelt imeilusalt lodzalt  lehvitan teile suvel, kui randa lähete :)


2 comments:

Ise Hakanud Lillekasvataja said...

:) Ilus koht! Me suviti ikka käime korra Pärnus ära, iga kord peatume lonkavas konnas. Ilus tänav!

Mari said...

Sa ei kujuta ette, kui rahulik siin praegu on! Täielik vaikus,ainult Supelsakstes käib elu!