Saturday, January 19, 2013

Tuba Nr.2-le

Roosamannatuba hakkab juba ilmet võtma, kummut sai ka valmis, nupud veel puuduvad. Natuke tapeeti ka. Aga tuba on elamiskõlblik ja nüüd siis edasi Nr.2 toa kallale. Masterplan oli ammu olemas- üks sein fuksiaroosa, üks sein must-valge tapeedi alla ja ülejaanud 2 seina horisontaaltriibulised, must-valgega.
Üks asi on plaan, selle täitmine ega ei pruugi nii lihtne olla, kui esmapilgul paistab. Esimese probleemiga olime silmitsi ehituspoe värviosakonnas, kus on valida tuhandete toonide vahel. Ja arvake ära, kas fuksiaroosa kuulub nende hulka? Muidugi mitte! Käisime ja tüütasime teenindajaid kuid tulemust mitte mingit. Tapeedikatalooge olen läbi lapanud ka omajagu ja kusagil vist nägingi niisugust must-valget tapeeti, nagu see meie nägemuses olema pidi, aga üllatus-üllatus! enam ei mäleta missuguses poes, ammugi siis mitte, missuguses kataloogis.
Eile sõitsime läbi K+Rauta poest, et osta veiniklaaside riputussüsteem, mida me muidugi sealt ei leidnud, küll aga kohtasime maailma kõige puhtamat fuksiaroosat tapeeti! Oh seda õnne! Ning siis- täielik bingo! Samas riiulis oli ka TÄPSELT see must-valge tapeet, mida meil vaja! Usun, et eilne tähtede seis soosis inimesi, kes remonti teevad :) Lisaks leidsime samast poest päris lahedaid lampe, mida me küll ära veel ei ostnud, vaid võtsime mõtlemisaja. Superpood see K-Rauta! Hüvasti Bauhof oma ebakompetentse ja -viisaka teenindusega!
tegelikkuses on roosa veel teravam ja ilusam toon

Triibud valmis! Ilus mu meelest, nüüd siis tapeedi kord
Ühe seinas tapeet ka:
Ja teine tapeet (seda oli eriti hirmus panna, kuna tegemist on vana maja ja kõverate seintega ja ühevärvilisel paistavad kõik pisivead hullult välja )








Ja nüüd üks pilt maailma kõige ilusamatest toolidest, mis kahjuks ei kuulu mulle, vaid sõbranna tütrele


No comments: