Tuesday, December 20, 2011

Jõuludest

Nii nagu igal aastal, on ka sel jõuluajal massiliselt neid, kes ajalehtedes-portaalides halavad jõulumasendusest ja kommertsist ja maiteamillest veel. Tahaks neile kõva häälega karjuda, INIMESED, TULGE MÕISTUSELE! Mitte keegi ei sunni teid ostumaaniaga kaasa minema ja mida hullu saab juhtuda sellest, kui keegi üksi kodus on? Come on, see on Kristuse sünnipäev muideks. Eestlased, kes on surmraudpoltkindlalt Euroopa 5 uskumatuma riigi hulgas, mis see teile korda peaks minema? Ärge ostke ega tehke kingitusi aga ärge halage ka!
Minu jaoks on jõulud aasta kõige ilusam aeg oma küünlavalguse ja talvise pööripäeva ootusega, võimalus ehtida kodu ja teha sõpradele kingitusi. Ja selle aasta jõulud tulevad mul erilised, et mitte öelda maailma parimad:). Jõulud Londonis, koos oma lastega. Kindlasti küpsetame piparkooke, teeme nii eesti kui inglise jõulutoitu, joome liiga palju veini (vähemasti mõned meist),naerame ja jutustame, külastame Winter Wondlerlandi ja tsillime niisama.
Soovin teilegi, mi amigos, maailma parimaid jõule!

Minu jõulukuusk on toas juba esimesest advendist alates:)

2 comments:

Köögikata said...

Mõnusat pühadeaega pere seltsis!

Ja see kõik on õige - keegi ei käsi sellest ostumaaniast end kõigutada lasta. Mina kinkisin kõigile lähedastele kõrvitsasalatit ja isetehtud komme ja tundus, et kõik jäid väga rahule. No lastele ostsin ikka mõned soovitud asjad, aga nemadki on juba asjalikud ja soovivad vajalikke esemeid.

Mari said...

Isetehtud kõrvitsasalat ja kommid on njämmm, maailma parim kingitus! See näitab, et sa hoolid. Kena pühadeaega teile!