Sunday, September 23, 2007

Tacca Chantrieri



Tacca on mu uus elukaaslane, kes lausa trügis minuga kaasa Hortesest.
Ilus, eks? Näis, kas talle siin meeldib. Pidi pirtsaks lill olema, aga eks neid pirtsakaid ole ennegi nähtud. Igatahes on need õied tõesti mustad ja näevad välja kui nahkhiired.

Peab nentima, et see Hortese kauplus on minusugustele lollidele maapeale nuhtluseks loodud ja targem oleks vist kogu palk lasta otsekorraldusena sinna kanda.

6 comments:

natuke aednik said...

Just vaatasin hansaplandi lehelt, et saabunud müügile. Jube armas, a kui ikka pirtsakas siis endale küll tuppa ei saa muretseda. Aias veel viitsin nendega jännata, aga tubased peavad raudselt lollikindlad olema.

Anonymous said...

pirtsakas jah. tahab sooja, niisket õhku, seega pidevat pisedramist ja palju õhku. Lugesin kõikvõimalikke lillekasvatajate lehekülgi ja ikkagi tekkis tahtmine katsetada:)

isehakanud lillekasvataja said...

Minu meelest on väga mõistlik muretseda endale midagi pirtsakat või muidu tõsisemat hoolt vajav isend talviseks perioodiks.

Mari said...

jep, isehakanud lillekasvataja! Ma olen kuulnud, et mõned muretsevad endale isegi mehed:D

isehakanud lillekasvataja said...

Irw ja mida ta sellisel põhimõttel võetud mehega kevadel pihta hakkab?

Mari said...

Sellepärast, kallis lillekasvataja, ongi kevadeti kõik kohad hulkuvaid mehi täis- sügisel võetud, saab kevadeks perenaisel isu otsa ja vaene mees visatakse lihtsalt tänavale:)