Tuesday, October 9, 2007

Mosaiik II


Hädaldamised on unustatud ja käed tagasi otsa kleebitud ja köögisein valmis. Ja täiesti rahul olen. Tegelikult planeerin juba uut tööd:D
Niisugune on siis tulemus:

5 comments:

Kadakas said...

Julge pealehakkamine ja vägev tulemus!
Aga avalda saladus, kuidas need mosaiigitükid nii korralikult kandilised purustades tulevad ja kas vuugisegu peale kandes/maha pestes tükke seinast lahti ka tuli?
Meil siin plaatijad tegid väga lihtlabast mustrit kangal mosaiigitükikestest ja see protsess ja tulemus nägi nii jube soperdis välja (neil tulid pidevalt tükid pinnalt lahti, kuigi põrand on ju hea horisontaalne pind ja tükid jäid sinka-sonka jne.), et mu isetegemiskihk sai maatasa tehtud.

isehakanud lillekasvataja said...

Väga vinge! Muide, mina olen ikka mõelnud, et aiavaasid võiks mosaiigiga kaetud olla. Âkki sa siis õpetaksid natuke või vihjaksid mõnele lingile?

Mari said...

Tükid tulid kandilised kuna kasutasin spets plaadilõikurit, selle võtsin tööriistalaenutusest. Maksis vist 70 eeku ööpäev, muidu tööriistakauplustes on need korralikud hirmkallid. Purustamine on füüsiliselt suht raske, eriti kui neid tükke palju vaja on, aga mingit eriettevalmistust küll ei nõua, ma polnud varem midagi niisugust teinud. Enne kui vuukima hakkasin, lasin umbes 2 ööpäeva seista ja kuivada, ükski tükk ei tulnud lahti. Ebatasane jäi veidi küll, seda ma ei osanud jälgida:D

isehakanud lillekasvataja said...

Tahtsin veel küsida, et mis Su sambladiivanist sai? Läks sügisel seenetama ka ?

Mari said...

Sambladiivan kolis kahjuks prügimäele:(
Meil on siin hästi tuuline koht ja suvel oli ülipalav päike ning ma ise viibisin rohkem ära kui kodus ja nii ta ära kuivaski.